Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові в центрі міста розмальовують гігантський кросівок

Сьогодні, 7 квітня, у центрі Львова, на площі біля Ратуші, протягом дня можна спостерігати за тим, як молодий львівський художник Sashko Meta розмальовує гігантський кросівок. Благодійна акція «Гігантський кросівок» проходить для того, аби зібрати кошти для реалізації проекту «Працюючі руки» реабілітаційного Центру «Ромашка», в якому задіяні діти з фізичними вадами.
 

«Така ідея виникла після поїздки до Німеччини, де такі акції значно потужніші. Десь вже у лютому-березні ми почали ліпити всі думки докупи. З Sashko Meta  ми вирішили спільно провести цей проект, адже він дуже талановита людина. Та в нього завжди цікаві та неординарні ідеї, як от сьогоднішня, коли він протягом дня розмальовуватиме гігантський кросівок з пінопласту», - розповіла координатор  проекту Марта Дорош.

 

За її словами, під час акції, усі охочі зможуть не тільки прослідкувати за процесом розмальовування велетенського взуття, а й долучитись до благодійності, кинувши у скриньку кошти. А хто пожертвує більше 6 гривень отримає пляшку газованого напою «Кока-Кола».

 

Куди подінуть гігантський кросівок після того, як роботу над ним завершать, наразі секрет, та Марта Дорош запевнила, що львів’яни та гості міста ще матимуть нагоду його побачити і в інших місцях.

 

Також вона розповіла, що це лише перша така акція, і зовсім скоро у Львові пройде флеш-моб, всі учасники якого будуть у взутті, розмальованому Сашком.

 

Організатором проекту «Сашко-Мета» та акції є організація SIFE Львівського національного університету імені Івана Франка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ