Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Відкрилась виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник», яка триватиме до 27 березня

Сьогодні, 19 березня, на львівському оптовому ринку сільськогосподарської продукції «Шувар» відкрилась виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник». Протягом тижня на ярмарку свої товари представлять понад 60 львівських підприємств.

 

«Це вже вдруге ми проводимо таку виставку-ярмарок, щоб показати, що у нас є промисловість та якісні продукти та послуги. Важливо, щоб підприємства в Україні виробляли свою продукцію. Якщо є аналоги продукції українського і імпортного виробника, ми повинні надавати перевагу своєму виробникові», – розповіла начальник відділу економічного розвитку Вікторія Довжик.

 

«Перша виставка-ярмарок торік була експериментом, і, на мою думку, вдалась. Адже завдання влади допомогти виробнику знайти свого покупця - як роздрібного, так і оптового. Коли людина приходить в магазин щось купити, то дуже часто купує не продукт, а упаковку, яка є добра прорекламована. Але продукт не завжди є якісним. Коли ти приходиш сюди, то ти знаєш, яка це дійсно якість. Сири, морозиво, хлібні вироби це все є дуже висока якість», зауважив під час відкриття ярмарки міський голова Львова Андрій Садовий.

Окрім самої виставки львів’яни зможуть побачити показом мод від учнів Львівського коледжу легкої промисловості, Київського національного університету технологій та дизайну та від учнів Львівського професійного ліцею побутового обслуговування. Також проводитимуть майстер класи з писанкарства, а для підприємців – проведуть семінари та тренінгів з бізнесу.

Також 26-27 березня відбудеться передсвятковий великодній та медовий ярмарок, на якому можна буде придбати усе необхідне до Великодня від виробників Львівщини.

Виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник», на якій можна придбати товари за цінами виробника, триватиме до 27 березня.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ