Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Кримінал

Володимир Парасюк: Сьогодні ми зупинили потік контрабанди під виглядом гуманітарної допомоги від Рената Ахметова

"Сьогодні ми в зоні АТО зупинили потік контрабанди, яка під виглядом гуманітарної допомоги від фонду Рената Ахметова для мирних мешканців Донецька насправді постачається терористам.", - написав нардеп у Facebook.

"Найгірше те, що місцеві прокурори і міліція все це кришують. Тони продовольства у вантажівках з логотипом фонду Ахметова їде на склад Донбас-арени, який охороняє батальйон "Восток". Під виглядом дитячих товарів, провозяться зовсім недитячі товари, а саме горілка та цигарки. Найбільш дитячий продукт, який ми знайшли - це 20 тон манної каші.

Разом з добровольчими батальйонами та народними депутатами Семенченком, Соболєвим та Добродомовим ми зупинили цей "гумконвой" і вирішили, що ця "допомога" поїде до жителів навколишніх сіл, які також потерпають від нестачі продуктів. Адже Ренат Леонідович "любить" весь Донбас, а не лише підконтрольний терористам Донецьк. Найближчими днями бійці добровольчих батальйонів розвезуть допомогу туди, де це найбільше потрібно.

P.S. Проїджаючи міста і села Донбасу, пригадую той час, коли ми з побратимами крок за кроком звільняли населені пункти. Їдеш і усвідомлюєш, що знаєш тут кожен кущ і кожне дерево. Важко бачити ті місця, де нас обстрілювали, де були поранені твої друзі, але найважче - бачити землю, на якій гинули наші ГЕРОЇ. Ми боремось за цей край і часто платимо найвищу ціну і тому дуже прикро, коли тобі вслід показують середній палець і називають "каратєлєм".

Сьогодні ми були в Красноармійську, Курахово, Великоновосіловці Артемівськ... Рухаємось далі на передову.", - Володимир Парасюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ