Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Волонтери з Народної Самооборони передали на полігон 500 спальників та 150 пакетів з медикаментами. Фото

500 спальників, 150 пакетів з медикаментами вартістю понад 34 тис грн. і окремо зібрані ліки на 7 стаціонарних медпунктів передали вчора увечері волонтери ГФ «Народна самооборона Львівщини» для військових котрі проходять навчання на Яворівському полігоні. Про це повідомила прес-служба ГФ «Народна самооборона Львівщини».

Зазвичай як зазначають самі представники волонтерського руху, їхні зусилля по допомозі військовим були скеровані  на передову. Проте ситуація на полігоні у Старичах, де понад 5 тис . майбутніх Героїв чекають відправки на Схід також потребувала оперативного реагування .

«Холод на вулиці став підступним ворогом для наших захисників і дає про себе знати. Застуда, нежить чи ангіна - це ті недуги, котрі вибивають хлопців із "колії". Буквально тиждень тому ГФ "Народна Самооборона Львівщини" вирішила неодмінно, будь-що, забезпечити усіх вояків, котрі мешкають у наметах на полігоні (а таких 3500 чоловіків) спальними мішками. Зараз вдалося цілим світом зібрати 2000 спальників. А це дві тисячі українських патріотів мають можливість бачити сни у теплі», так коментує ситуацію волонтерка Оксана Щур, котра побувала у складі  волонтерського  десанту вчора в Старичах.

Враховуючи ситуацію з погодою й було вирішено взятися усіма силами за проект «Лікуємо солдата!». Вчора на  Яворівський полігон активісти Самооборони доставили  ще й індивідуальні аптечки для кожного із 150 наметів. Протизастудні, противірусні препарати, необхідні засоби від кашлю чи нежиті - це перша необхідна допомога нашим солдатам.

«Тут переконуєшся, якою необхідною є підтримка наших патріотів, розуміння того, що живемо ми не в паралельних світах, де по один бік війна, біль, втрати, а по інший життя у мирі із сміхом, радощами та щастям. Закликаємо громаду  - не залишайтеся байдужими до долі наших вояків, адже левова частка такої необхідної підтримки української армії перенеслася і у тил. Долучайтеся до ініціативи ГФ "Народна Самооборона Львівщини" по закупівлі спальних мішків та лікарських препаратів для наших захисників!» так коментує вчорашнє перебування у навчальному містечку в Старичах Олександр Ганущин, один з активістів Народної Самооборони.

Волонтери висловлюють подяку ТЦ «Роксолана», медикам Львівщини за те, що вони долучитися до цієї акції. 500 спальників , 150 пакетів з медикаментами 7 комплектів ліків на усі медпункти розгорнуті в Старичах, зібрані смаколики і три телевізори – такий підсумок вчорашньої поїздки на полігон.

Вже у п'ятницю волонтери самооборонівці планують завезти на полігон періодику, котру, як вони подіваються пожертвують львівські редакції друкованих медіа.

Реквізити для пожертв:

Картковий рахунок: Сергій Дзядик (заступник керівника ГФ "Народна Самооборона") Приватбанк 5168 7420 6584 4957

Рахунок для юросіб : ЗГРУ ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 325321, ЄДРПОУ: 39122180; Р/Р 26001053824710; Призначення платежу: «Добровільна пожертва»; Отримувач платежу: Орган самоорганізації населення Громадське формування з охорони громадського порядку в місті Львові «Народна Самооборона».

Щодо готівкових та інших пожертвувань контактна особа Ірина Яремко (067-670-89-96).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ