Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Вибухнула котельня "Львівської політехніки": загиблих нема, але 17 навчальних корпусів - без опалення. Відео

Сьогодні, 9 січня, приблизно о 5.30 ранку стався вибух в котельні "Львівської політехніки", що на вул. Устіяновича, 5 - одразу за головним корпусом. Загиблих нема, однак оператор котельні шпиталізований: травма голови. 17 навчальних корпусів залишились без опалення. Також без тепла Львівський органний зал, що поруч. Про це повідомили в обласному управлінні МНС у Львівській області.

За словами речника МНС у Львівській області Павла Василенка, вибухнула газо-повітряна суміш. На момент прибуття пожежників горіли дах котельні та технологічне обладнання на площі 600 кв. м.

Станом на 6.51 вогонь було погашено.

Внаслідок пожежі частина обладнання котельні тепер у несправному стані: теплоносій до споживачів не подається. Через це без тепла  залишилось 17 навчальних корпусів "Львівської політехніки" та Львівський органний зал, що поруч. 

Створено спеціальну комісію, яка має розв'язати проблему якнайскорішого відновлення теплопостачання. 

До гасіння пожежі було залучено 16 одиниць техніки та 86 працівників львівських підрозділів МНС. Очолив операцію з ліквідації наслідків вибуху начальник Головного територіального управління генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Дмитровський.

Фото: Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ