Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Визначилися переможці чемпіонату України з волейболу серед юнаків «Дитяча ліга України»

У спортивному залі ДЮСШ Жмеринки (Вінницька область) завершилася фінальна частина чемпіонату України з волейболу серед юнаків 2002 р.н і молодших «Дитяча ліга України-2015».

У цих дитячих змаганнях взяли участь 8 юнацьких волейбольних команд, а саме: СДЮШОР (Полтава), збірна Вінницької області, ОКДЮСШ (Чернігів), ДЮСШ (Ємільчине, Житомирська область), ДЮСШ (Стрий, на фото), ОДЮСШ (Дніпропетровськ), ОДЮСШ (Ужгород), ДЮСШ (Первомайський, Харківська область).

Тренер з волейболу Стрийської ДЮСШ Микола Столярський відзначив, що у груповому турнірі його підопічні зустрічалися з однолітками зі збірної Вінницької області, ДЮСШ (Ємільчине) та ОДЮСШ (Дніпропетровськ). І хоч у кожній з цих ігор юні стрийські волейболісти поступилися у важкій боротьбі, зате зуміли продемонстрували високий рівень підготовки та боротьбу за кожне залікове очко. А у «втішному» фіалі за 5-8 місця спочатку перемогли своїх візаві з ОДЮСШ (Ужгород) – 3:1, а згодом і своїх «кривдників» по груповому турніру – ОДЮСШ (Дніпропетровськ) – 3:2.

У підсумку чемпіонами України стала збірна Вінницької області, друге та третє місця відповідно посіли команди СДЮШОР (Полтава) та ДЮСШ (Ємільчине).

Четверте місце посіла команда ОКДЮСШ (Чернігів). Волейболісти ДЮСШ (Стрий) ввійшли у п'ятірку кращих дитячих команд цьогорічного чемпіонату України серед юнаків 2002 р.н. і молодших.

Команда ДЮСШ (Стрий) виступала у такому складі: Олег Чекан, Ростислав Кошіль, Володимир Столярський, Володимир Петрович, Ернест Яроцький, Назар Горбатий, Олег Павлик, Назар Шпак та Віталій Огородник. Тренер – Микола Столярський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ