Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович розпуститить парламент, – Ющенко

Колишній президент України Віктор Ющенко пообіцяв закликати людей до непокори, якщо в парламенті утвориться коаліція з 226 депутатів. «Це грубе порушення Конституції і законів України. За законом, у нас пропорційна система виборів, депутати проходять за списками партій, і коаліцію утворюють фракції пролітних партій», – сказав Ющенко.

 

На думку екс-президента, коаліція партій в парламенті неможлива. «Коаліції Партії регіонів та БЮТ не буде, Янукович не зробить тієї помилки, яку зробив Ющенко. Коаліції з "Нашою Україною" не буде також, бо тут треба буде витримати ідеологічну дискусію», – каже він.

 

Ющенко вважає, що новобраний президент ставить собі за мету дострокові парламентські вибори:  «Коаліція з 226 депутатів може бути визнана незаконною, незаконним буде і обрання прем’єр-міністра, що дасть підстави Януковичу розпустити парламент».

 

Нагадаємо, сьогодні, 10 березня, Віктор Ющенко поклав квіти до пам'ятника Т.Шевченкові у Львові. Привітати екс-Президента України прийшло до півтисячі його сподвижників. Люди палко висловлювали свою пітримку Вікторові Ющенкові. "Тільки не ставайте прем'єром, бо вони вас "спалять", - порадила одна жіночка. Натомість В.Ющенко сказав, що приїхав і для того, аби зустрітися із громадою і журналістами та щоб підбити підсумки і обговорити план дій. "Дякуємо за Бандеру! Ющенко!", - вигукували присутні.

Згодом В.Ющенко у супроводі численної громади вирушив до театру ім. М.Заньковецької. Його супроводжували голова Львівської ОДА Микола Кміть, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, міський голова Львова Андрій Садовий, нардеп Володимир В'язівський.

 

Згодом у  театрі мала відбулася зустріч із громадою.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ