Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство  |  Спорт

Є реальні проблеми з переведенням на "Арену-Львів" клубу "Карпати", - віце-прем’єр Грищенко у Львові

Cьогодні, 24 cічня, віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко із самого ранку прибув до Львова. Насамперед він відвідав стадіон «Арена-Львів» та провів там робочу нараду з приводу його подальшої долі. Зокрема, робоча група під керівництвом голови Львівської ОДА має протягом тижня розробити дорожню карту, аби ФК "Карпати" почав грати на новому стадіоні.

"Є реальні проблеми з переведенням на стадіон клубу "Карпати". І сьогодні ми це питання обговорили. Домовились, що створимо під егідою губернатора робочу групу з представників міста та клубу. Першим кроком буде розроблення дорожньої карти, щоб вирішити питання ефективності роботи клубу, щоб він розвивався, а стадіон мав наповнення", - зазначив Костянтин Грищенко.

Він також додав, що на новому стадіоні слід проводити фестивалі і концерти. І що уряд, зі свого боку, підтримуватиме усі заходи, пов'язані з "Ареною-Львів". 

Водночас Костянтин Грищенко наголосив, що після Євро-2012 Львову залишилась сучасна інфраструктура, яка, на відміну від інших міст, що приймали чемпіонат, була збудована в основному коштом держави. І тепер львів'яни мають змогу користуватись цією інфрастуктурою.

Гендиректор ФК "Карпати" Ігор Дендишин зазначив, що у планах клубу досягнути повного порозуміння щодо переходу клубу на "Арену-Львів". 

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк підкреслив, що напрацювання дорожньої карти стане першим ефективним кроком до такого переходу.

Міський голова Львова Андрій Садовий додав, що буде розроблена така схема транпортного сполучення, яка була під час Євро-2012, щоб львів'янам та гостям міста було зручно відвідувати матчі "Карпат" на новому стадіоні. Також міський голова запросив і збірну до Львова, мовляв, вболівальників доправимо, до того ж Львів "фартовий".

Фото Сергія Бобри.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ