Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Священик УПЦ МП проклинає у молитвах майданівців: "Оккупировали весь Киев, воют на своем, полупонятном языке". Відео

Нещодавно в черговій своїй "вірноподданицькій" проповіді відомий священик УПЦ Московського Патріархату, принципово російськомовний українець, протоієрей Андрій Ткачьов знову прославився та дав привід про себе згадати.

Як повідомляє репортер інтернет-проекту "Помісна Церква", проповідуючи по закінченні богослужіння в день Св.Тетяни, отець з гнівом та прокльонами звернувся до усіх майданівців, передусім - студентів. У своєму красномовстві його мало що стримувало:

"Молюсь, чтобы Господь послал в сердца людей страх и чтобы Бог послал им болезнь в дом и на улице, страх на улице и страх в доме, чтобы они сожрали друг друга, пусть гад сожрет гада - я жалеть о них не буду. Это страшные враги нашего будущего, и страшные враги сегодняшнего, настоящего. Я их не жалею, я о них не молюсь...", - сказав він.

"Оккупировали весь Киев, воют на своем, полупонятном языке. Даже не знаю как теперь назвать город - бедный, несчастный город Киев..." - з сумом продовжує Ткачьов.

Залишається сподіватись, що Бог не чує зрадників та яничар, та здатен прощати навіть з височини Голгофського Хреста. Прости йому Боже, бо не знає, що говорить.

Відео Олег Янковский.

Джерело: pomisna.in.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ