Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Керченському порту сталася велика пожежа. Фото. Відео

Учора, 22 червня, на керченському порту Камиш-Бурун сталася велика пожежа. Полум'ям охоплена територія порту, горять склади поруч з прохідною порту.

Як повідомило Kerch.fm, пожежа була настільки велика, що вогонь розносив сильний західний вітер, більше як на 12 м/с.

Пожежа  в  порту  Камиш-Бурун була ліквідована близько 17 години.

Згоріли дерев'яні ящики з обладнанням для цементного заводу, які знаходилися поряд із стінкою порту, біля прохідної. Чи пошкоджено якесь устаткування поки не відомо.

Співробітники МНС змогли запобігти поширенню вогню на інші контейнери. Для цього вони загасили вогонь на проїзді до причалу для пожежних машин. Після цього три пожежні машини почали качати воду прямо з моря для пожежних стволів.

Причина пожежі в порту Камиш-Бурун остаточно не з'ясована.

За інформацією працівників порту, пожежа почалася через загорілася трави, яка росла поруч з портом, через дорогу. Нібито працівники порту відразу викликали МНС, але через те що пожежники довго не приїжджали, загорілися ящики.

Це не підтверджують співробітники МНС. За їх інформацією пожежа також почався через те, що горіла трави, але нібито співробітники порту спочатку намагалися самі загасити пожежу. І тільки коли стало зрозуміло, що їм не впоратися з вогнем, вони близько 15 годин викликали МНС, але територія порту вже була охоплена вогнем.

Джерело: Керчь.ФМ.


Відео з youtube користувача KerchFM.

Відео з youtube користувача KerchFM.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ