Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку журналіста не пустили в нічний клуб через вишиванку? Відео

Луцького журналіста Вадима Панафідіна не впустили у нічний клуб CUBE. Чоловік стверджує, що охоронці не хотіли цього робити, бо він був у вишиванці. Представники розважального закладу стверджують, що причина – у нетверезих друзях, яких той привів з собою. Повідомило видання ВолиньPost.

Панафідін оприлюднив у Youtube відео, яке сам зняв на мобільний телефон під час суперечки з охороною клубу. На відео чути, що охоронець посилається на «правила, встановлені власником клубу» і «дрес-код».


Відео з youtube користувача Вадим Панафідін.

Сам Панафідін стверджує, що коли у суботу, 25 травня він після опівночі з двома друзями прийшов у клуб, саме вишита сорочка, що була на ньому, стала причиною того, що його не пустили.

«Одразу при вході нас зустрів чоловік, і перше що він мені сказав: я вас в клуб не пущу, бо у вас не клубний стиль. Маючи на увазі вишиванку. Він почав просити вийти. Я його пробував переконати, що у вишиванці нічого поганого. Тим більше, на вході у клуб є оголошення про дрес-код: там сказано, що у клуб не можна заходити у спортивному костюмі. Я ж був одягнутий у туфлі, джинси і вишиванку», - розповів Вадим Панафідін.

«Звісно, мене це обурило, я став усе знімати на телефон. Нас попросили вийти. Уже перед входом у клуб представникові Державної служби охорони якась геть незнайома мені дівчина доводила, що вишиванка – не привід не пускати людей у клуб».

Вадим Панафідін переконує: ні він, ні його двоє друзів не були у стані алкогольного сп’яніння. Більше того – у такого їм ніхто з охоронців клубу і не казав.

«Я б не мав права доводити свою правоту, якби охоронець заявив, що я не пройшов фейс-контроль, зрештою то було б його право – роздивитися в моєму обличчі якусь потенційну загрозу порядкові у клубі. Але ж мені заявили, що не пускають саме через вишиванку!», - обурюється Вадим Панафідін.

Натомість керівник проекту «CUBE club» Роман Євліков стверджує, що інцидент стався через неадекватну поведінку молодих людей.

«Начальник охорони мені пояснив: вони були у стані алкогольного сп’яніння, вели себе неадекватно. Саме через це їх не пустили до клубу. Вишиванка тут ні до чого», - заявив представник клубу CUB.

ВолиньPost.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ