Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ви тут всі сміливі «антифашисти» дівчат бити? Так давайте виходьте проти мене, - Михальчишин регіоналам. Відео

«Ви тут всі сміливі «антифашисти», так давайте виходьте один-на один. Дівчат бити? Герої знайшлися!. Так давайте до мене підійдіть!». Про це сьогодні, 23 травня, виступаючи у Верховній Раді заявив депутат від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин.

Як повідомила прес-служба ВО «Свобода», під час виступу нардеп Михальчишин наголосив, що антинародні дії українофобської влади об‘єднують суспільство, відтак наступний соціяльних вибух – не за горами: «Оголосивши війну українському народові, ви послідовно від однієї суспільної групи до іншої знищуєте незалежних, самодостатніх, вільних думаючих людей: студентів, інтелігенцію, а тепер вже взялися й за журналістів. Запевняю український народ в одному – ми ніколи не відступимо і подолаємо цю донецьку навалу тоді, коли біля Верховної Ради, біля Адміністрації Президента, біля Кабміну буде вся повстала Україна. Коли бандерівець подасть руку петлюрівцю і махновцю, коли прийдуть гуцули з трембітами і шахтарі з бітами – тоді начувайтеся, донецько-фашистські загарбники!»

Також під час обговорення проєкту постанови «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів нападу на представників засобів масової інформації 18 травня 2013 року у місті Києві за адресою: вулиця Володимирська, 15 та розслідування інших фактів тиску на засоби масової інформації, перешкоджання законній професійній діяльності журналістів», Юрій Михальчишин відреагував на виступи «регіоналів» та наголосив на подібності політики Партії регіонів та німецьких нацистів.

«Прозвучала «геніальна» теза, мовляв журналістка була без бейджика! Хочу вам нагадати, що в історії Європи вже був такий режим, який чіпляв людям бейджики, щоправда у формі зірки Давида. Дорогі інтелектуали, філософи й культурологи з Партії регіонів, якщо ви хочете боротися із якимись явищами, то навчіться окреслювати їхні поняття. Націоналізм, який влада нині так прагнете затаврувати, і націонал-соціялізм відрізняються між собою, як звичайний та електричний стілець.

Окрім цього, щоби розкидатися словом  «фашизм», багато розуму не треба. Тому, якщо чинна влада вже розпочала війну проти українського народу, то вона повинна знайти в собі мужність і не ховатися за спинами інших. Від кого ви захищаєтеся «Беркутом» та найнятими бойовиками? У цій залі всі так звані «антифашисти» – сміливі, тоді виходьте сам-на-сам!» – звернувся до «регіоналів» Юрій Михальчишин.

Відео з youtube користувача kucherman11.

«Вони відпустили Вадіка Румуна, який «героїчно» напав на жінку. Його «регіонали» «відмазали» від суду. Нагадаю їм італійського класика Данте Аліг‘єрі і його «Божественну комедію», де в пеклі горіли продажні судді. Закликаю донецько-фашистських загарбників замислитися над цим, бо в історії вже був один Нюрнберг, де судили депутатів, міністрів, генералів, фельдмаршалів. Під час процесу ці люди усвідомили: коли від них забрали мандати, позривали погони, то вони виявилися ницими й нікчемними боягузами. Тому думайте над тим, щоби часом і вас не спіткала така сама доля».

Свободівець нагадав присутнім у залі, що 23 травня Україна відзначає День Героїв та вшановує пам'ять тих, хто загинув у боротьбі за її державність. Юрій Михальчишин нагадав, що 75 років тому в Роттердамі агенти НКВД вбили лідера ОУН – полковника Євгена Коновальця. Націоналіст закликав вшанувати його хвилиною мовчання і більшість народних депутатів підвелися, співаючи національний славень. Зневажили державний символ і пам‘ять про Героїв лише українофоби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ