Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ВОЛИНЬ. ГАЛINFO. 26.06.2007. „Київстар” підтримує випускників Володимир-Волинської школи-інтернату

25 червня компанія «Київстар» урочисто передала випускникам Володимир-Волинської школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, випускні набори з товарів першої необхідності, надзвичайно потрібних для дорослого життя за межами інтернату -- про це „Гал-info” повідомив менеджер зі зв’язків з громадськістю філії «Київстар» у м. Львові Віктор Гальчинський.
Набори для сиріт було придбано в рамках акції «Сироти – на порозі самостійного життя», що є частиною загальнонаціональної програми «Київстар» з підтримки дітей-сиріт «Разом переможемо». Соціальним партнером акції є громадська організація «Братерство сиріт». До складу наборів входять найнеобхідніші речі, потрібні для перших кроків дорослого життя – посуд, постільна білизна та ковдра, спортивні костюми, взуття, теплі куртки, а також випускний фотоальбом.
«Компанія «Київстар» у рамках програми «Разом переможемо» вже третій рік поспіль допомагає дітям-сиротам, що виховуються в інтернатах. Натомість цього року ми вперше звернули увагу на дітей, що залишають інтернати та йдуть у доросле життя, – говорить Віктор Гальчинський. – Діти-випускники потребують особливої підтримки, оскільки у самостійному житті вони залишаються без опіки. Сподіваємося, наша допомога полегшить їхні перші самостійні кроки в суспільстві».
Соціальна діяльність компанії «Київстар» скерована на формування умов для створення кращого майбутнього для людей. З цією метою компанія реалізує широкомасштабну соціальну ініціативу «Для людей, для країни!». Особливе місце в ній посідає програма допомоги дітям-сиротам «Разом переможемо!». Піклуючись про виховання дітей, позбавлених батьківської любові та турботи, «Київстар» всебічно допомагає їм, створює сприятливі умови для розвитку, надає можливість отримати знання, які дозволять дітям-сиротам впевненіше дивитися у власне майбутнє.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ