Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Данців запрошують відвідати Львів під час чемпіонату Європи з футболу 2012

Асоціація футболу Данії спільно з Фан-посольством організували промоційну кампанію підтримки національної збірної з футболу на матчах УЄФА ЄВРО 2012 у Львові. На телеканалі TV2 відомі серед вболівальників данці розповідали про Львів, де їх збірна проведе два поєдинки з Німеччиною та Португалією, запрошували приєднатися до них та підтримати національну команду, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У мене було певне упередження перед поїздкою до України. Але я подивилась декілька роликів про Львів, з яких було видно, що це дуже гарне місто. Після того, як я побувала там, в мене склалось враження, що Львів на стільки ж гарний, як Прага, куди так люблять їздити данці. Але Львів кращий тим, що там не так багато туристів, як у Празі. Окрім того, чудова їжа, дуже привітні люди, знаки на вулицях англійською мовою. Я також чула, що водії таксі вчать англійську, тому сподіваюсь, що мовного бар’єру не буде зовсім», - розповіла представник Фан-посольства Данії Матильда Міллер.

Під час візиту пані Міллер з колегами також мала можливість поспілкуватись з начальником сектору ЄВРО 2012 ГУ МВС України у Львівській області Остапом Кузьм’яком.

«Пан Кузьм’як запевнив нас, що він теж є футбольним вболівальником вже багато років, а чемпіонат Європи з футболу – це велике спортивне свято для усіх людей», - додала Матильда Міллер.

«Я закликаю усіх підтримати данську збірну з футболу у Львові. Особисто яобов’язково дивитимусь матчі за участю нашої команди на стадіоні. Після поїздки до Львова, я можу сказати одне – це чудове місто. Тому купуйте квиток і приєднуйтесь», - сказав відомий в Данії спортивний коментатор Флемінг Тофт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ