Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Заввіділення однієї з лікарень Львівщини отримав підозру за допомогу "ухилянтам"

На Львівщині правоохоронці повідомили лікарю про підозру у підробленні медичних документів. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Як встановили правоохоронці, завідувач відділення однієї з лікарень у Стрийському районі, який за сумісництвом був членом постійної військово-лікарської комісії при одному з РТЦК та СП, вніс недостовірні відомості до медичних документів двох військовозобов’язаних чоловіків, які надалі були підставою для визнання їх непридатними до військової служби та виключення з військового обліку.

Зловмисника викрили слідчі відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

1 травня зловмиснику було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ