Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Підготовка України до Євро-2012 випереджає графік, - Янукович

Сьогодні підготовка України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 року йде із випередженням графіка. Про це Президент України Віктор Янукович сказав сьогодні у Варшаві на прес-конференції, повідомила прес-служба глави держави.

Глава держави наголосив, що таким чином усі проблеми із відставанням графіка наразі подолані. «Безумовно, питання підготовки  до Євро-2012 на початку 2010 року було досить складним... Мені боляче було чути, що Україну можуть вилучити з числа країн, на території яких відбуватиметься це чудове дійство», – сказав Віктор Янукович.

Глава держави підкреслив, що як тільки  він обійняв посаду Президента, то одразу ж «включив усі можливості держави, щоб подолати те відставання, яке було».

«Ми витратили багато коштів держави, вклали енергію, інтелект, щоб увійти в графік, і сьогодні ми його випереджаємо. Це було дуже складне завдання, але ми його виконали. Я про це кажу з великим задоволенням», – наголосив Віктор Янукович. 

Президент подякував усім, хто долучився до цієї роботи, в тому числі - нашим польським партнерам, з якими проводилися постійні консультації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ