Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Президент Польщі продає місце у своїй ложі на стадіоні Євро-2012

Президент Польщі Броніслав Коморовський виставив на аукціон місце в ложі глави держави на Національному стадіоні, звідки йому переможець разом із супроводжуючою особою і президентським подружжям зможе спостерігати за церемонією відкриття головної спортивної арени Польщі на Євро-2012.

Таким чином Б.Коморовський разом з дружиною Анною планують долучитися до загальнопольської благочинної акції «Великий оркестр святкової допомоги» (WOSP), яка вже 19-й раз проводиться в РП і в польському середовищі за кордоном. У минулі роки до неї активно долучалися колишні президенти Польщі Александер Кваснєвський і Лєх Качинський.

У межах благочинної акції тисячі волонтерів у різних місцях країни і за кордоном збирають добровільні пожертвування людей, даруючи жертводавцям символічні паперові серця. Нинішнього року зібрані під час WOSP кошти будуть витрачені на закупівлю обладнання для лікування дітей з урологічними захворюваннями.

Відкриття 55-тисячної головної спортивної арени Польщі на Євро-2012 відбудеться 6 вересня цього року товариським матчем національних збірних Польщі і Німеччини.

Під час турніру на Національному стадіоні відбудуться поєдинки групової фази турніру, в тому числі, інавгураційний матч чемпіонату, чвертьфінал та півфінал футбольного єврофоруму.

Спорудження спортивної арени має завершитися у липні 2011 року, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ