Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Торік Google видалив понад 700 тисяч додатків з Google Play

Компанія Google оприлюднила звіт щодо боротьби зі шкідливими додатками за минулий рік. Про це сьогодні повідомив сайт Media Sapiens.

Як пише видання, згідно зі звітом, за 2017 рік Google видалила понад 700 тисяч додатків з Google Play. У порівнянні з 2016 роком, ця цифра збільшилася на 70%. Компанія також зазначає, що 99% шкідливих додатків були виявлені і відхилені ще до того, як були встановлені користувачами. Google вдалося створити систему, яка за допомогою машинного навчання швидше та ефективніши виявляє шкідливі застосунки.

У звіті йдеться, що в 2017 році компанія зосередилася на боротьбі з додатками-підробками, додатками, що містять неприйнятний контент та потенційно шкідливими додатками.

«Ми надзвичайно серйозно ставимося до порушень і будемо і далі вдосконалювати систему виявлення і захисту від шкідливих програм і людей, які стоять за ними. Ми прагнемо зробити Google Play найнадійнішим і безпечнішим магазином додатків в світі», - зазначили в компанії. У звіті також повідомляється, що компанія видалила 100 000 розробників додатків з Google Play, які порушували правила сервісу.

Нагадаємо, раніше дослідницька компанія App Annie опублікувала результати свого дослідження ринку мобільних додатків за 2017 рік. Згідно з ним, глобальні завантаження додатків склали 175 мільярдів разів, а витрати користувачів на них перевищили 86 мільярдів доларів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ