Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Україні передали «чорний список» футбольних хуліганів

Україна отримала «чорний список» футбольних фанів-хуліганів, який використовує Європа під час проведення великих футбольних турнірів, - про це повідомляє інформаційний центр «Україна-2012».

За задумом, особи, які включені до «чорного списку», не мають права в’їжджати на територію країни, яка приймає «Євро-2012». Така тактика дозволить мінімізувати можливі негативні явища, як-от футбольне хуліганство або провокації.

Сформувати остаточний список фанів, яким на територію України в’їзд буде заборонено, Національне агентство з питань підготовки та проведення Євро-2012 вирішило вже після жеребкування, коли буде визначено гравців чемпіонату.

Крім того, в українських аеропортах створені так звані буферні зони, за допомогою яких, фани різних команд будуть очікувати свій виліт окремими групами, що дозволить уникнути загрози зіткнень тощо, - повідомляє інформаційний центр «Україна-2012».

В організації безпеки Євро-2012 не пасе задніх і українська міліція. В Україні створено свій «чорний список», в який включені футбольні хулігани України, яким буде заборонено входити на стадіони, де проводитимуться матчі Євро-2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ