Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ЄВРО 2012 без європейців?

Бойкот, який один за одним почали оголошувати європейські чиновники українському ЄВРО-2012, має два боки медалі. З одного погляду, цивілізована Європа показує свою зневагу президенту Віктору Януковичу та всій його команді, а також висловлює підтримку Юлії Тимошенко та іншим новітнім політв’язням. Здавалося б, усе гаразд.

Проте насправді чимало єврочиновників оголосили бойкот усім українцям, демонструючи свою зневагу нашій країні. Деякі, здебільшого німці, навіть додумалися закликати співгромадян ігнорувати загальноєвропейське спортивне свято. Цікаво, а чому ніхто в Європі не кричить ґвалт та не закликає ігнорувати Зимову Олімпіаду в Сочі? Невже в Росії демократії більше чи людей на мітингах б’ють менше? Думаю, до істерії, яка розгорнулася проти України, останніми тижнями доклав руку північний сусід, який і Львів постійно намагається показати ледь не нацистським містом. Як наслідок, погіршення іміджу країни і більше відмов у візах нашим громадянам і ще презирливіше ставлення до українців у Європі.

Панове європейці! Я солідарний з вами у ставленні до лідерів Партії регіонів, але ж будьте європейцями не на словах, а на ділі. Виявіть цінності рівності та братерства . Приїжджайте до нас на ЄВРО-2012, однак сідайте не у віп-ложах, а поряд з простими вболівальниками на трибунах. Тоді ви покажете, що справді разом з українцями бажаєте євроінтеграції нашої країни та висловите своє «фе» нашій владі.

Хочете бути корисними? Зробіть все можливе, щоб діюча злочинна влада не витрачала грошей українських громадян на купівлю нерухомості закордоном і не переховувала свої сумнівні капітали на рахунках у європейських та офшорних банках!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ