Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» шукає працівників

ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» розпочинає масштабну рекрутингову кампанію. З цією нагоди 14 грудня з 11.00 год. до 19.00 год. в актовому залі Львівського національного університету (вул. Університетська, 1) відбудуться відкриті інтерв’ю зі всіма, хто має бажання працювати в новому Львівському терміналі. Про це повідомили в ДП «Міжнародний аеропорт «Львів».

«Новий термінал відповідає усім міжнародним стандартам і рівень надання послуг також буде відповідним. Основною вимогою до всіх кандидатів є володіння англійською мовою. Окрім того, є вікове обмеження – щоб працювати у команді ДП «Міжнародний аеропорт «Львів», мінімальний вік повинен становити 21 рік. Ми запрошуємо на зустріч також молодих людей, які вже закінчили навчання у вищому навчальному закладі, та студентів, які отримають диплом не пізніше січня 2012 року», - розповіли увідділі операційної підготовки до переходу в новий аеропорт (ORAT), який координуватиме рекрутингову кампанію.

У середу, 14 грудня 2011 року, буде представлено всі вакансії. Кандидати повинні мати роздруковане резюме із фотографією із собою.

Довідка:

ORAT – відділ операційної підготовки до переходу в новий аеропорт. Команда ORAT організовує тренінги та навчання для персоналу, проводить тести та випробовування з метою відкриття нового терміналу, успішного переходу та ефективного функціонування аеропорту у новій будівлі.

Більше про «Міжнародний аеропорт «Львів» читайте на http://www.airport.lviv.ua/

Вичерпна та достовірна інформація про УЄФА ЄВРО 2012™ у Львові - на офіційному сайті приймаючого міста Львова – www.uefaeuro2012.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ