Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові до Євро здадуть 6 готелів

У Львові до старту чемпіонату Європи з футболупланують здати ще шість об'єктів готельної інфраструктури. Про це заявив керівник департаменту Євро-2012 Львівської міськради Олег Засаднийв інтрв'ю «Урядовому кур'єру», пише http://ukraine2012.gov.ua/.

«Непрості економічні умови останніх років, не вплинули на плани представників готельного бізнесу, тільки кілька пригальмували темпи будівництва. Один на карті Львова незабаром з'являться прекрасні новозбудовані чи реконструйовані готельні комплекси, які стануть прикрасою архітектурного обличчя стародавнього міста. Останні штрихи наносять дизайнери та персонал в новій на затишній вулиці Фредра, недалеко від центру, готелю «Нобіліс». До єврочемпіонату місто планує відкрити ще шість готелів. Активно добудовується друга черга п'ятизіркового готелю «Леополіс», у фешенебельних номерах якого розмістяться члени сім'ї УЄФА, дуже затишною та комфортною чотиризірковому готелі на 117 місць - «Вінтаж». Статус п'ятизіркового після реконструкції матиме один серед кращих в місті «Гранд Готель» на проспекті Свободи. Оновлюється і найстаріший готель Львова - «Жорж», - розповів керівник євродепартаменту.

Він додав, що до існуючої в місті готельної мережі додадуться і фешенебельні номери реконструйованих готелів «Шопен», «Асторія», «Швейцарський». Не так давно гостинно відчинила двері чотиризірковий готель «Рейкарц» на вулиці Городоцькій, а тепер приймає гостей друга з мережі на вулиці Друкарській.

ukraine2012.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ