Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

За участі ФК "Львів" на "Арені Львів" зімітують матчі Євро-2012: буде до 30 тис. уболівальників

28 квітня і 9 травня за участі ФК "Львів" на "Арені Львів" зімітують матчі Євро-2012: буде до 30 тис. уболівальників. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, під час цих матчів будуть відпрацьовані всі аспекти організації та проведення футбольної зустрічі Євро-2012: перекриття доріг, підвіз уболівальників і те, як їх мають розвозити після матчу, безпекові питання. Саме тому влада працює над тим, щоб на згадані матчі прийшло до 30 тис. уболівальників. 

Щодо ФК "Карпати", які останні матчі внутрішнього чемпіонату вирішили грати на стадіоні "Україна", то Андрій Садовий сказав, що постала проблема жорсткості трави на новому стадіоні. Мовляв, її нині вивчає спеціальна комісія. Також він підтвердив, що влада і надалі стоїть на тому, щоб і "Карпати", і "Львів" грали на стадіоні "Арена Львів", який за комфорністю не порівняти зі стадіоном "Україна".

Нагадаємо, що ФК "Карпати" нині грає у прем'єр-лізі, а ФК "Львів" - у першій лізі. При цьому є ризик, що "Карпати" можуть "вилетіти" у першу лігу.     

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ