Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Британці знімають фільм про Львів

5-6 вересня на будівельному майданчику львівської євроарени побувала знімальна група британської телевізійної компанії Pitch International, яка готує 8-серійний документальний фільм під назвою «Місто призначення – Київ».

Про кожне приймаюче місто футбольного чемпіонату Євро 2012 режисер Джуліан Хорбурі і австралійський відеооператор Патрік Кобилка знімуть окрему серію, детально описуючи хід підготовки міста до футбольного свята наступного червня. Львів став четвертим «пунктом призначення» британської продакшн-студії. Напередодні Джуліан Хорбурі і Патрік Кобилка відзняли сюжети в Києві, Харкові та Донецьку.

На стадіоні знімальна група взяла інтерв’ю у генерального директора ДП «Західінфрапроект» Володимира Шадріна. Він ознайомив гостей з тонкощами будівництва львівської арени, показав, як будівельники встановлюють глядацькі крісла, проводять внутрішні-оздоблювальні роботи гастрономічних кіосків і як упорядковують футбольне поле.

«У вас чудове місто, яке насправді гідне бути господарем Євро-2012. У нього є свій унікальний шарм, який так вабить до себе іноземні кінокомпанії та й інвесторів загалом», - розповів Джуліан Хорбурі. Він також зауважив, що стадіон який вдалося спорудити за рекордно короткий проміжок часу є дуже компактним і затишним й неодмінно стане улюбленим місцем відпочинку львів’ян і гостей міста.

Після зйомок в Україні Pitch International зніматиме сюжети в Польщі, а реліз стрічки планують на лютий-березень 2012 року.

areny.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ