Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: На Тернопільщині бандерівці демонтували піонера
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

На Тернопільщині бандерівці демонтували піонера

Свого часу радянська пропаганда наплодила декілька десятків псевдогероїв. Часто перекручуючи факти, як у випадку з Олегом Кошовим, а то й вигадуючи неіснуючих. Інколи, з наміром дискредитувати націоналістичне підпілля, видавало власні злочини за "звірства націоналістів". Одним із таких виплодів радянського агітпропу був Вася Шишковський
для збільшення зображення натисніть на ньому

10 серпня силами ВО "Тризуб" імені Степана Бандери та НВР "Правий Сектор" у Шумську було демонтовано пам’ятник Васі Шишковському – "піонеру-герою", який, за вправно складеною легендою, загинув від рук "бандерівців". Цей пам’ятник – ще один відголосок радянського періоду, в полоні якого більше 70-ти років перебувала наша земля.

Хоча насправді нічого героїчного у смерті В. Шишковського не було – він лише став однією із жертв кривавої війни, маріонеткою в умілих руках радянської пропаганди, яка брехнею та підступом, змітала все на своєму шляху, зокрема й пам'ять про справжніх героїв нашого народу. 

Місцевою владою демонтаж пам’ятника відкладався вже довгий час, хоча рішення про це Шумською міською радою було прийнято ще рік тому. І навіть сьогодні представники влади та правоохоронних органів своїми діями намагались переконати активістів у тому, що процес знесення варто відкласти. Та лише під тиском місцевої громади, активістів ВО "Тризуб" ім. Степана Бандери та НВР "Правий Сектор" пам’ятник все ж було демонтовано. 

Залишки брехливої радянської пропаганди — одна із суттєвих перешкод на шляху здобуття Української Соборної Самостійної Держави. А завдання українських націоналістів – усувати все, що заважає її здобуттю.

Прес-служба Тернопільського загону ВО "Тризуб" ім. Степана Бандери

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ