Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Садовий: Львів чітко рухається до мети – Євро 2012

Сьогодні Львів як приймаюче місто Євро 2012 відвідали представники УЄФА та ТОВ «МОК «ЄВРО 2012 Україна». Основна мета візиту – обговорення стану підготовки міста до Євро 2012. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

4-5 березня 2011 року у Львові з робочим візитом перебувають операційний директор УЄФА Events S.A Мартін Каллен, делегат президента УЄФА з питань ЄВРО 2012, член Виконкому УЄФА Франтішек Лавринець та директор турніру в Україні Маркіян Лубківський.

Представники вже оглянули будівництво нового стадіону та провели робочу нараду. В планах – огляд міжнародного аеропорту «Львів».

«Сьогодні ми провели конструктивну зустріч з вищим керівництвом УЄФА стосовно підготовки міста Львова до проведення чемпіонату 2012 року. Ми почали нашу зустріч з відвідин стадіону, де була ґрунтовна розмова з фахівцями, були чітко представлені графіки будівництва стадіону. Також ми сьогодні опрацювали всі питання пов’язані з будівництвом нового терміналу та злітно-посадкової смуги, проговорили питання транспортного забезпечення, медичного забезпечення, питання безпеки та розміщення. Сьогодні була чотиригодинна складна професійна розмова. Я хочу подякувати нашим друзям з УЄФА за оцінку нашої роботи, за ті поради, які ми сьогодні отримали.

Ми чітко рухаємось до нашої спільної мети - провести якісніше чемпіонат Євро 2012. Для мене, як для мера Львова, важливо, аби гості і туристи, які приїдуть, змогли закохатись у Львів, щоб у них було бажання приїздити до Львова», - зазначив під час брифінгу міський голова Андрій Садовий.

У межах візиту УЄФА до Львова операційний директор УЄФА Events S.A Мартін Каллен також представив нового «Друга ЄВРО 2012». Ним став Ігор Кульчицький.

Нагадаємо, делегація УЄФА відвідала приймаючі міста Київ, Харків, Донецьк, візит у Львів завершальний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ