Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові оголошено конкурс на відбір волонтерів – аудіо-описових коментаторів до Євро-2012

Громадська організація Львівське обласне відділення Українського фонду «Реабілітація інвалідів», як представник у Львівській області Всеукраїнського громадського соціально-політичного об’єднання «Національна Асамблея інвалідів України» (НАІУ), за підтримки міжнародної організації Центр доступу до футболу в Європі (CAFE), а також під патронатом Національного агентства з підготовки до Євро-2012 втілюють в життя міжнародний проект «Respectinclusion – Footballwithnolimits».

Як розповів голова правління ЛОВУФ «Реабілітація інвалідів» представник НАІУ у Львівській області Ярослав Грибальський, офіційному проекту UEFA Євро-2012
«RespectInclusion – footballwithnolimits» для аудіо супроводу фінальних матчів Євро-2012, що будуть проходити в Україні, потрібні волонтери - аудіо-описові коментатори -
активні молоді люди, зі знанням англійської та української мови, бажано студенти факультету журналістики або майбутні диктори, що знаються на спортивній тематиці (зокрема футболі), для спеціального аудіо опису матчів для людей з порушеннями зору.

До претендентів ставлять вимоги про вільне володіння українською мовою; чітку дикцію, володіння голосом;досконале знання правил гри у футбол; вміння детально і цікаво описувати події;знання англійської мови (Advanced/Upper Іntermediate);розуміння принципів волонтерства;активну життєва позиція.

Відібрані претенденти пройдуть спеціальне безкоштовне навчання (тренінг англійською мовою). Після успішних результатів аудіо коментування матчів Євро-2012 (мм. Київ, Донецьк, Львів, Харків) учасники отримають Європейський сертифікат з підготовки аудіо-описових коментаторів від УЕФА.

Від Національної Асамблеї інвалідів України найкращі коментатори отримують рекомендації для можливого працевлаштування до Української Федерації футболу.

Щоб подати заявку – пришліть своє резюме на адресу:
[email protected] , [email protected] , [email protected]
(з приміткою аудіо-коментатор)
Заявки приймаються до 30 січня 2012 року.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ