Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: У Вінниці відкрилася виставка зброї: від давнини до сучасності
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

У Вінниці відкрилася виставка зброї: від давнини до сучасності

15 липня у Великому та Малому виставкових залах Вінницького обласного краєзнавчого музею відкрилася виставка "Зброя та військове спорядження: від давнини до сучасності", що репрезентує раритетну зброю та військове спорядження з фондових зібрань Національного музею історії України (288 предметів) та Вінницького обласного краєзнавчого музею. Про це інформує пресслужба УІНП.

Презентувала виставку директор Вінницького обласного краєзнавчого  музею Катерина Висоцька. Участь у презентації взяли представники влади, науковці, музейні працівники Вінниці та Києва, громадські активісти, ЗМІ.

Від Інституту, з вітальним словом до присутніх звернувся співробітник Центрального міжрегіонального відділу Олексій Серветнік, який привітав усіх з цією подією, наголосивши на важливості та актуальності виставки, висловив вдячність організаторам, зауваживши, що серед експонатів є матеріали виставки УІНП "Воїни. Історія українського війська".

Виставка приурочена до 30-тої річниці Незалежності України. Вона відбулася за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України,  Вінницької обласної державної адміністрації, Українського інституту національної пам'яті, Департаменту гуманітарної політики облдержадміністрації. Експонуватиметься виставка з 16 липня до 5 грудня 2021 року. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ