Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Україна придбає до Євро-2012 двоповерхові потяги

АТ "Шкода Вагонка" (Чеська Республіка) виграло тендер Південної залізниці на поставки двох двоповерхових міжрегіональних поїздів подвійного струму.

Відповідне оголошення розміщено на сайті Державні закупівлі, повідомляє УНІАН.

Згідно з оголошенням, термін поставки - II квартал 2012 р.

Вартість договору зі «Шкода Вагонка», підписаного 12 січня ц.р., - 39,9 млн. євро (без ПДВ).

Нагадаємо, у грудні 2010 р. відбулося підписання контракту ПЗ із компанією "Hyundai Corporation» на постачання 10 нових міжрегіональних електропоїздів у дев`ятивагонній комплектації для впровадження в Україні швидкісного залізничного руху. Відповідно до контракту, 6 електропоїздів буде поставлено до Євро-2012, ще 4 – після проведення чемпіонату. Поїзди будуть спроможні розвивати швидкість руху 160 км/год., що є першим кроком на шляху впровадження високошвидкісного пасажирського руху в Україні. Загальна вартість за проектом становить 307 млн. доларів США. При цьому фінансування 85% від загальної вартості 10 електропоїздів (261 млн. доларів) здійснюватиметься за рахунок кредитних коштів Ексімбанку Республіки Корея строком на 10 років.

Відкрите акціонерне товариство ŠKODA Вагонка А.С. орієнтоване на продукти у галузі електричних одиниць для приміських перевезень, моторних одиниць, регіональних транспортних засобів і причепів, включаючи повне обслуговування транспортних засобів, ремонт і модернізацію, продаж запасних частин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ