Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Фани зустрічали збірну Португалії під готелем

1/2
Львів зустрічає спортсменів, вболівальників та туристів, які прибувають на завтрашній матч. Збірна Португалії вже у Львові вдруге. Поселились у готелі «Нобіліс», повідомили у медіа-центрі «Львів 2012».

Сьогодні новий термінал аеропорту «Львів»» вже вдруге прийняв національну збірну Португалії. Команду поселили у готелі «Нобіліс». Вулицею Фредра заборонили рух транспорту. Територію біля готелю патрулюють працівники ДАІ. Національну збірну охороняють українські та португальські правоохоронці.

Зустріти футболістів зібрались як вболівальники з Португалії, так і українські фани.

«Я тут, щоб підтримати португальську команду і, звичайно, побачити Роналду», - говорить Наталя зі Львова.

Багато вболівальників з Португалії лишилися у Львові з попереднього матчу збірної.

«Ми приїхали вболівати за свою країну. Як бачите, наші фани привезли зростову ляльку нашого Прем’єр-міністра, щоб показати, що влада підтримує команду. Ми у Львові з минулого четверга. Ваше місто нам подобається більше, ніж Київ. Воно водночас велике та тихе, зручне для прогулянок. Найбільше нас вразили центр і стадіон», - ділиться враженнями Жуан, португальський фан.

Нагадуємо, що завтра, 13 червня, о 19:00 год на стадіоні «Арена Львів» зустрінуться гравці збірних Данії та Португалії. Пряма трансляція матчу відбуватиметься на офіційній фан-зоні приймаючого міста Львів.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ