Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Сьогодні у Львові попрощаються ще з одним Героєм

У четвер, 16 травня, у Львові також відбудеться поховання військовослужбовця Тараса Щупака, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Про це повідомили у міській раді Львова.

Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Чин похорону захисника Тараса Щупака розпочнеться об 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 14:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Тарас Щупак (01.07.1974-10.05.2024) Львівʼянин.

Тарас Щупак

Навчався у Ліцеї №46 імені В'ячеслава Чорновола Львівської міської ради. Здобув освіту на фізико-математичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. У мирний час обіймав різноманітні посади, впродовж останнього періоду працював на місцевій металобазі. Вирізнявся винятково відповідальним ставленням до роботи.

За словами близьких, «Тарас був люблячим чоловіком і татом, завжди жартував і був «на позитиві». Постійно підтримував у складних ситуаціях – на нього завжди можна було розраховувати. Це була чудова, прекрасна, любляча людина».

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист Батьківщини від російських окупантів. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. За героїчні дії при обороні держави був нагороджений численними відзнаками. 

У Тараса Щупака залишилися дружина, діти і брат.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, сьогодні Львівщина прощається із вісьмома захисниками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ