Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Гурт «Гайдамаки» виступив у львівській фан-зоні

1/3
Вчора, 13 червня, на сцені львівської фан-зони виступили справжні улюбленці публіки – Гурт Гайдамаки. Відомі не лише в Україні, а й за кордоном виконавці заряджали вболівальників драйвом перед футбольним матчем «Данія-Португалія».

«Львів - чарівний, а з Євро – це свято. Дуже приємно святкувати цю велику подію саме в цьому місті. Подія дійсно велика і велика не тим пафосом, який, можливо, завжди надається з Євро. А тим, що нарешті Україна була відмічена як європейська країна, спроможна провести чемпіонат» - розповів Олександр Ярмола, фронтмент гурту під час прес-конференції у львівському медіа-центрі.

На сцені гурт виконав найкращі свої композиції, а також немало нових пісень. «Гайдамаки» розповіли своїм шанувальникам, що працюють над створенням нового альбому, який незабаром зможуть представити. На останок Олександр Ярмола, побажав перемоги українській збірній, та запросив всіх до нових зустрічей під час фестивалів.

«Гайдамаки» - український гурт, що поєднує в своїй музиці стилі рок, даб, панк і ска, українську та балканську фолк-музику. «Гайдамаки» виступали у Німеччині під час чемпіонату світу та підтримували там нашу збірну. Також гурт виступив під час відкриття найбільшого стадіону у Польщі – Народового стадіону у Варшаві.

Фото - Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ