Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

В УЄФА Суркіса і Колеснікова називають суперменами

Генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно у Львові відзначив прогрес підготовки до Євро-2012. Прогрес відбувся з моменту попереднього приїзду до Львова Президента УЄФА Мішеля Платіні. Про це Джанні Інфантіно заявив сьогодні,11 серпня, львівським журналістам.

«Не є таємницею те, що були певні занепокоєння щодо стану підготовки Львова до ЄВРО-2012 – в основному щодо аеропорту та будівництва стадіону. Але мушу зазначити: те, що я сьогодні побачив, сповнює мене оптимізмом, – заявив під час зустрічі із журналістами Джанні Інфантіно.

Генсекретар УЄФА згадав про інфраструктуру та стадіон. «Стадіон вже виглядає як стадіон, а щекілька місяців тому він був схожим на ідолів на острові Пасха», – сказав він.

Більше того, Джанні Інфантіно відзначив величезний ентузіазм, величезне бажання і готовність місцевих людей якісно підготувати проведення ЄВРО-2012. «На цій основі ми вже трохи змінили імена двох ключових осіб, задіяних у підготовці до Євро-2012, я говорю про пана Суркіса і пана Колеснікова. Тепер ми їх називаємо СуперГригорій і СуперБорис. Я сподіваюсь, що так, як і супермени, вони зможуть передати усім ентузіазм і внутрішню силу. Звичайно, що попереду дуже багато роботи, і у нас залишилось 18 місяців, але після того, Україна і Польща на власні очі побачать найкращу футбольну подію. Повірте, це змінить вашу країну», – додав він.

Окрім того, Джанні Інфантіно разом з своїми колегами з УЄФА відвідають усі чотири приймаючі міста України. Візит генерального секретаря УЄФА здійснюється напередодні засідання Наглядової ради УЄФА ЄВРО-2012, яке пройде наприкінці вересня цього року в Ньоні, а його результати ляжуть в основу звіту і стануть предметом обговорення керівництвом УЄФА та проекту Євро-2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ