Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відомий священник УГКЦ став на захист українських чоловіків які за кордоном

Нагадаємо, напередодні українські консульства повідомили про тимчасове призупинення консульських дій щодо громадян України призовного віку.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив у соцмережі, що доручив диппредставництвам України закордоном “вжити заходів щодо відновлення справедливого ставлення до чоловіків мобілізаційного віку”.

“Як це виглядає зараз: чоловік призовного віку виїхав за кордон, показав своїй державі, що питання її виживання його не обходить, а потім приходить і хоче отримати від цієї держави послуги. Так не працює. У нас в країні війна”, — написав Кулеба.

Відомий львівський священник УГКЦ о. Юстин Бойко у своєму зверненні до Президента України повідомив, що за кордоном опинилися люди не тільки у час війни, адже хвиля трудової міграції тривала з 2000 року.

‘’Я розумію ціль, яку ставить собі влада. Методи, якими йдеться до цілі є дуже підступними і таким, що можуть заважити в єдності українського народу в майбутньому, єдності внутрішньої та українців за її межами’, - зокрема розповів священик.

Священник вважає, що велика частина коштів на ЗСУ йде саме від українців за кордону.  

‘’Був час, що держава сама створила такі умови, що українці мусили виїжджати за межі України, щоб вивчити своїх дітей, а це означає - дати хабарі. Щоб виїхати за кордон і утримувати власні сім’ї. А тепер вони виїхали із дітьми ‘’ , - наголосив отець.

Отець Юстин Бойко закликає мотивувати людей добром та заохоченням. Потрібно об’єднати зусилля, щоб не тільки вистояти, а й дати гідний опір.

Нагадаємо, о.Юстин Бойко - відомий львівський священник УГКЦ, що звинуватив  отців церкви Андрія в дозволі на відеозйомку кліпу гурту «Жадан і Собаки» та Христини Соловій на пісню «Серце». А також звертався до порноакторки Джосефіни Джексон з настановою, щоб вона «не давала себе називати порноакторкою», а була «Юлею з Золочева».

о. Юстин. Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ