Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що відомо про нове видання ProIT та чому воно буде цікаве українським айтівцям

Влітку минулого року в Україні запустили нове спеціалізоване видання про ІТ, засновником якого став колишній головний редактор видання «РБК-Україна», співвласник порталу «КиївВлада» Антон Подлуцький.

Видання ProIT позиціонує себе як професійне медіа про ІТ в Україні, відтак публікує контент, який має той чи інший стосунок до сучасних технологій, а також активно залучає до співпраці досвідчених айтівців, які мають бажання ділитися корисною інформацією, досвідом та практичними напрацюваннями з іншими представниками цієї сфери.

Що пропонує видання

Провівши детальний огляд онлайн-видання, можна зробити висновок, що медіа досить професійно та зважено підходить до висвітлення новин, подій та іншої інформаціє, яка, зокрема, стосується вітчизняного ІТ-напрямку. Більше того, ця сфера була, є і залишатиметься дуже актуальною, тому формувати постійний інтерес з боку прошарку суспільства, який дотичний до даної теми, є відповідальним завданням, з яким, схоже, згадане видання справляється на всі сто відсотків.

Для початку варто відзначити сучасний та інтуїтивно зрозумілий веб-сайт, розроблений таким чином, щоб читач мав швидкий та простий доступ до новин, статей та публікацій. Вочевидь, керуючись принципом «чим простіше, тим краще». Правду кажучи, воно так і є.

ProIT має три основні рубрики:

  • Новини. Актуальна інформація про останні події в ІТ-сфері, яка дозволяє завжди тримати руку на пульсі всього, що має стосунок до технологій;
  • Статті. Купа цікавого, інформативного та повчального контенту від досвідчених авторів, який неодмінно стане у нагоді як початківцям, так і професійним айтівцям;
  • Блоги. Змістовні публікації авторства відомих представників ІТ-галузі, які доступно розкривають ті чи інші теми, дають власну оцінку, аналізують та роблять прогнози. Безсумнівно, контент достойний уваги навіть читачів, які працюють в інших чи суміжних до ІТ напрямках.

Ще один беззаперечний плюс видання – повна відсутність надокучливої реклами. Ясна річ, медіа мусять заробляти, щоб нормально функціонувати, та коли читач відкриває сайт, а там жодного банера, який реагує на кожен рух курсору, жодного спливаючого вікна, що перекриває пів сторінки – це, безсумнівно, дуже класно, і юзери оцінять це достойно.

Що у підсумку

Українська ІТ-галузь невпинно розвивається і помітно набирає обертів, навіть попри війну. Тому збереження живого інтересу до цієї тематики – не чергова примха, а, так би мовити, нагальна необхідність, позаяк дуже часто актуальна інформація про сучасні технології, яка несе потужне змістовне навантаження, просто губиться поміж іншим контентом.

Саме тому функціонування видань на кшталт ProIT є важливим і потрібним в умовах стрімкого розвитку сфери ІТ, тим більше, коли мова йде про український ІТ-простір.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ