Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Як доїхати на відкриття нового стадіону у Львові

Львівська міська рада просить усіх на відкриття нового стадіону їхати громадським транспортом.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук, вул. Стрийська на час відкриття стадіону буде максимально насичена громадським транспортом.

«То ж просимо усіх, хто їхатиме на відкриття стадіону, користуватися громадським транспортом. Рух маршрутів, які курсують до ТЦ «Кінг Крос», буде продовжено до 24:00 год. Крім того, пропонуємо львів’янам сконцентруватися на двох великих трансферних зонах. Перша – це пл.Петрушевича. Звідси до автовокзалу курсуватимуть автобуси великої вмістимості та тролейбуси. Друга – це Сихів, кінопалац ім.Довженка. Звідси до автовокзалу теж курсуватимуть автобуси великої вмістимості. Враховуючи, що тільки одна вулиця пішохідна вестиме на стадіон – це вулиця від перехрестя з вул.Сокільницькою, так звана дорога №7, за якою буде пішохідний рух до стадіону і центральний вхід до стадіону теж тут знаходиться, просимо львів’ян з автовокзалу пройти пішки по вул.Стрийській, а рух транспорту тут буде тимчасово обмежено, і по дорозі №7 зайти на стадіон. Після закінчення урочистостей можна буде повертатися від «Кінг Кросу». Також на автовокзалі будуть чекати автобуси і тролейбуси, які відвозитимуть пасажирів у вищезазначені трансферні зони», - зазначив Микола Жук.

Окрім того, управління транспорту та зв’язку звернулося до перевізників, щоб у суботу рух інших маршрутів громадського транспорту було продовжено до 24:00год.

Громадський транспорт, який перевозитиме львів’ян та гостей міста на час відкриття нового стадіону, курсуватиме з інтервалом руху 5-7 хв.

«Це питання ми також проговорювали зі службою ДАЇ. На перехрестях будуть додаткові пости ДАЇ, які допоможуть, власне, дотримати нам цей інтервал руху», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук.

«Рух по вул. Стрийській до вул.Наукової буде обмежено, тому просимо водіїв приватного транспорту оминати цю вулицю. По ній, в основному, курсуватимуть автобуси, які перевозитимуть глядачів, тому прохання до учасників дорожнього руху менше користуватися вул.Стрийською», - зазначив начальник ДАІ м.Львова Богдан Мицак.

Крім того, як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, у суботу, 29 жовтня, доїзд безпосередньо до нового львівського стадіону на час його відкриття буде тільки для організованих груп, які їхатимуть на автобусах і які матимуть спеціальні перепустки. Крім того, доїзд до євроарени буде дозволено і для спецтранспорту,

«Тих гостей, які їхатимуть на відкриття стадіону власним транспортом, наперед просимо паркувати свої авто біля автовокзалу чи ТЦ «Кінг Крос». Однак, по можливості, просимо усіх користуватися громадським транспортом», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук.

Нагадаємо, в суботу, 29 жовтня, у Львові відбудеться церемонія відкриття нового стадіону. Урочистості розпочнуться о 19:30год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ