Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ТЕРНОПІЛЬЩИНА. „ГАЛ-INFO” 31.07.07. Мерія Тернополя шукає спонсорів до Дня міста

Тернопіль святкуватиме день міста 24-28 серпня, і у міськраді вже склали попередню програму святкувань Дня міста та Дня незалежності. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі Тернопільської міськради. Як зазначили в мерії, культурно-мистецькі заходи в Тернополі триватимуть із 24 по 28 серпня, і окрім різноманітних концертів і спортивних змагань, в програмі заплановано також і карнавальне шоу – 26 липня вулицями Тернополя ходитимуть колоною танцюристи, музиканти, кінний ескорт, лицарі та майстри бойового гопака.
Також заплановано що 27 серпня молдавські колективи влаштують концерт, та візьмуть участь у літературних читаннях біля пам’ятника Івану Франку. Щодо концертів у ці дні, то поки відомо, що 27 серпня на “співучці” виступатимуть рок-гурти “Ковчег”, “Кенні”, “Холодне сонце”. Святкові концерти обіцяють і в інші дні, проте хто саме виступатиме, наразі невідомо.
«Ми ведемо переговори з різними відомими співаками, але ще рано казати, хто ж саме виступатиме в Тернополі. Програма, що складена – це орієнтовний варіант, по ходу підготовки вона може мінятися», -- зазначають в мерії.
Щодо того, скільки саме коштів піде на святкування, то зі слів голови прес-служби тернопільської мерії Олега Удича, цьогоріч в міському бюджеті на святкування Дня міста закладено, як і минулого року 20 тис грн, решта грошей становитиме спонсорська допомога. «Це практика соціальної відповідальності, яка себе виправдала, і яка існує в Тернополі вже не перший рік. Позиція мерії полягає в тому що День міста це не лише свято влади міста, а і всіх тернополян і гостей міста, і тому люди мають бути соціально відповідальними, самі створювати це свято», -- сказав Удич.
З його слів наразі не відомо скільки грошей спонсорської допомоги вже надійшло на спеціальний організаційний рахунок, також наразі не вирішеним залишається питання куди саме підуть кошти. «минулого року в бюджеті міста на святкування Дня міста було передбачено 20 тис.грн, ще 152,7 тис.грн надійшло у вигляді спонсорської допомоги. Частина з цих грошей пішла на організацію святкування а частина на покупку двох кювезів для немовлят та інші потреби міста. Цьогоріч також маємо 20 тис.грн, передбачених бюджетом, і наразі не відомо скільки буде спонсорської допомоги, але також планується частину коштів спрямувати на святкування, а частину на потреби міста. На які саме – вирішуватиметься колегіально на засідання виконкому», -- зазначив Удич.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ