Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

ТЕРНОПІЛЬЩИНА. „ГАЛ-INFO” 6.11.2007. Тернопільські правоохоронці затримали грабіжників-ювелірів

Оперативники Тернопільського обласного управління карного розшуку затримали трьох членів злочинного угруповання, які, за попередніми даними, спеціалізувалися на крадіжках золотих виробів у багатьох областях України. Крім того за оперативним розшуком, одного зі злочинців оперативники спіймали у Києві, двох інших - у Східній Україні.
Як повідомили «Гал-info» в Центрі зв’язків з громадськістю УМВС в Тернопільській області, спіймані злочинці діяли упродовж двох років та скоїли майже два десятки крадіжок на території України. Усі підозрювані - жителі Херсонської області. У злочинців вилучено сім з половиною кілограмів золотих виробів, пістолет системи «Наган», набої до нього, а також джип марки «Лексус».
Нагадаймо що на початку жовтня 2007 року у центрі Тернополя на вулиці Руській, зловмисники з затриманого угрупування, пограбували ювелірний магазин Тоді грабіжники виламали замки на дверях службового входу і розрізали автогеном грати в магазині, розкрили один з двох сейфів (другий не змогли) і викрали всі золоті прикраси на суму 1,5 млн.грн. Що цікаво ювелірний магазин розташовано на відстані 200 м. від обласного та міського управління міліції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ