Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

19-річного хлопця смертельно поранили ножем у центрі Львова

Сьогодні, 18 листопада, о 01.20 на проспекті Свободи, 49, біля Оперного театру, виникла бійка між групою молодих людей, серед яких була дівчина. Під час сутички двоє львів’ян віком 17 та 18 років отримали ножові поранення і госпіталізовані в лікарню, повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.
Фото з strichka.com.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України ( хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї, -  караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

 Цієї ж ночі, 18 листопада, близько 02.30, на проспекті Свободи, 28 між  молодими людьми, особи яких встановлюються, виникла бійка під час якої ножові поранення отримало двоє львів’ян віком 18 та 19 років. Один з юнаків від отриманого поранення помер до приїзду медиків, іншого госпіталізовано.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 КК України (вбивство, - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років).

 Правоохоронці просять зголоситися можливих очевидців даних злочинів, щоб оперативно встановити особи зловмисників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ