Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На пішохідному переході у Львові збили пішохода, чоловік помер на місці події

06 червня близько 22:00 по вул. Городоцька, 235, у м. Львів, в межах пішохідного переходу скоєно наїзд на пішохода, віком близько 60 років. Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм помер на місці події.

Обставини події та особа загиблого встановлюються.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, вчора, 6 червня, о 21.40 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася у Львові на вулиці Городоцькій.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що  водій автомобіля "Audi", 49-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на пішохідному переході на невідомого чоловіка віком близько 60 років. Від отриманих травм він помер на місці події. Зараз встановлюється особа пішохода.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває. Встановлюються обставини автопригоди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ