Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

28-річний мешканець Стрийщини збував наркотики

У Стрию правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру в збуті наркотичних засобів. Про це інформує Поліція Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Жителя райцентру віком 28 років викрили оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими Стрийського районного управління поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури.

Поліцейські задокументували факти збуту зловмисником наркотичного засобу «марихуана» мешканцям міста та району.

Також, під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили у нього нарковмісні таблетки «Субутекс», грошові кошти, виручені від незаконної діяльності, знаряддя для фасування та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ