Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

43-річна львів’янка організувала у квартирі притон

У Львові поліцейські затримали зловмисницю, яка організувала притон для реалізації та вживання психотропів. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Львів'янку віком 43 роки викрили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, жінка організувала у квартирі одного з будинків на вулиці Зубрівській місце для вживання психотропних засобів, зокрема «PVP». За цією ж адресою «клієнти» зловмисниці могли придбати заборонені речовини.

Поліцейські задокументували кілька епізодів незаконної діяльності львів’янки та затримали її в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили речовину, схожу на психотропний засіб «PVP», засоби для фасування та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Слідчі повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ