Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Андрій Садовий розповів про 10 шахедів, які атакували Львів

За попередньою інформацією, цієї ночі, 1 січня, Львівську громаду атакували 10 шахедів. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Він додав, що у Дублянах ударною хвилею вибило вікна у гуртожитках, лікарні, каплиці та житлових будинках. А на Білогорщі повністю зруйновано Музей Шухевича та постраждало кілька приватних будівель.

«У Дублянах ударною хвилею вибито вікна в гуртожитках, лікарні, каплиці та будинках. Загалом понад 60 вікон. Також в навчальних корпусах аграрного університету знищено понад 600 метрів квадратних покрівлі та перекриття. Сьогодні там на місці проведемо виїзну комісію з надзвичайних ситуацій.

Музей Шухевича на Білогорщі знищено повністю. Також на Білогорщі постраждало кілька приватних будівель – повилітали вікна та двері.

Дякую надзвичайникам за оперативну роботу!», - повідомив у соцмережах міський голова Львова Андрій Садовий.

Внаслідок ворожих атак ніхто з людей не постраждав.

Водночас начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький повідомив, що цієї ночі, у період з 4 по 6 ранку, Львівську область атакували 4 ворожі ударні безпілотники типу «шахед». Усі чотири дрони ПвК «Захід» та мобільні вогневі групи знищили. Загалом у новорічну ніч наші захисники неба у різних областях України ліквідували 87 із 90 ворожих безпілотників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ