Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

«Арена Львів» може стати кращим серед 27 стадіонів 17 країн

Львівський євростадіон «Арена Львів» є одним з претендентів на перемогу в конкурсі «Стадіон-2011», що його проводить польський інтернет-портал stadiony.net.

Як повідомили в оргкомітеті конкурсу, до переліку увійшли об’єкти місткістю щонайменше 10 тисяч місць, які були збудовані «з нуля», відкриті в 2011 році та на яких вже відбувся хоча б один масовий захід.

Загалом на титул найкращої арени минулого року за версією читачів порталу претендують 27 спортивних споруд з 17 країн світу. Україна представлена двома об’єктами – «Ареною Львів» та одеським стадіоном «Чорноморець».

Оргкомітет конкурсу так описує євроарену у Львові: «Це стадіон, який має все – тут є чудово спроектовані трибуни, якій надають можливість комфортного перегляду матчу. Форма стадіону стандартна, але цікава. Ввечері він виглядає неймовірно ефектно завдяки підсвітці напівпрозорого фасаду».

Серед інших європейських стадіонів, які включено до списку претендентів на почесне звання, можна відзначити домашню арену туринського «Ювентуса», євростадіони у Вроцлаві та Гданську, клубний стадіон стамбульського «Галатасараю».

Підтримати українські арени можна до 11 лютого на сторінці голосування конкурсу – http://stadiony.net/konkursy/stadion_roku_2011.

Додамо, що найкращим стадіоном 2010 року за версією «стадіонного» порталу було визнано ірландський «Авіва Стедіум».

«Україна-2012»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ