Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

БЕБ не дало «прикарманити» майже 4 мільйони на Київщині

Бюро направило рекомендаційний лист до Державної податкової служби України
фото БЕБ

Аналітики Територіального управління БЕБ у Київській області упередили незаконне відшкодування ПДВ майже на 3,8 млн гривень.

Про це в телеграмі інформує БЕБ.

Співробітники Теруправління встановили, що компанія, яка здійснює діяльність в сфері виробництва машин i устаткування для сільського та лісового господарства заявила на бюджетне відшкодування ПДВ.

За результатом проведеної інформаційно-аналітичної роботи фахівці Бюро виявили низку ризиків, що могли вплинути на суму такого відшкодування.

Аналітики встановили, що суб’єкт господарювання сформував від’ємне значення з ПДВ за рахунок придбання виробів та запчастин у підприємств, які здійснюють свою діяльність через підконтрольні юридичні особи, що зареєстровані в тому числі на території російської федерації.

Співробітники Бюро направили рекомендаційний лист до Державної податкової служби України з метою недопущення неправомірного відшкодування ПДВ у зв'язку із виявленими ризиками.

Податківці врахували викладені у листі рекомендації аналітиків, провели позапланову документальну перевірку та відмовили підприємству у бюджетному відшкодуванні.

Таким чином аналітики Територіального управління БЕБ у Київській області упередили спробу незаконного відшкодування ПДВ з бюджету на суму майже 3,8 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ