Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

БЕБ затримало фуру з контрабандою сигарет на 34 мільйони

Наразі слідчі дії тривають, встановлюється повне коло причетних до незаконної діяльності осіб
фото БЕБ

Детективи Бюро економічної безпеки вилучили четверту фуру з товаром на 34 млн грн, яка везла контрабандні сигарети до Румунії.

Про це у телеграмі повідомляє БЕБ.

Детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області вилучили майже 400 000 пачок сигарет із рефрижератора вантажівки. Товар замаскували палетами з пустими банками. У такий спосіб його планували перевезти за кордон.

Четвертий транспортний засіб фігуранти переховували на Київщині. Спільно з детективами ТУ БЕБ у Київській області було вилучено сигарети без марок акцизного податку вартістю 34 млн грн.

Наразі слідчі дії тривають, встановлюється повне коло причетних до незаконної діяльності осіб та походження контрафактного товару.

Раніше правоохоронці викрили три вантажівки із сигаретами, загальна вартість яких перевищує 21 млн грн.

Досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 201-4, ч. 1 ст. 204 КК України триває.

Оперативний супровід – співробітники оперативно-розшукового підрозділу Державної прикордонної служби України, оперативно-розшукового підрозділу 31 прикордонного загону, СБ України, ГУ СБ України у м. Києві та Київській області. Процесуальне керівництво - Чернівецька обласна прокуратура.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ