Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Білорусь обурена, що Україна зміцнює свій кордон

Білоруські прикордонники обурюються тим, що українські військові продовжують "мінувати" території, прилеглі до кордону з Білоруссю.

Білоруси повідомляють, нібито Збройні сили не лише мінують свій кордон із країною-агресором, а й нібито "руйнують дороги" та "об'єкти інфраструктури". Як пише ТСН, про це повідомляє Державний прикордонний комітет Білорусі

Прикордонники сусідньої держави навіть оприлюднили якесь відео з "мінуванням". Нагадаємо, заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що Україна почала будувати стіну на кордоні з Білоруссю. 

"Зводять фортифікаційні споруди та облаштовують кордон також і в регіонах, які межують з територією Росії. Наші прикордонники 24/7 відстежують ситуацію, мають все необхідне обладнання для того, щоб побачити ворога далеко в тилу", - зазначив Тимошенко. 

У Волинській області вже звели стіну на трьох кілометрах українсько-білоруського кордону. Це - рів, насип, залізобетонний паркан з колючим дротом. Тимошенко наголосив, що це ще не все, проте додав, що деталей поки не повідомлятимуть. Схожі роботи тривають також і у Рівненській та Житомирській областях. Після деокупації всієї української території таку ж стіну побудують на кордоні з Росією. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ