Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Більш ніж на 4 роки засудили львів'янина, який побив патрульного

Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо 37-річного львів’янина, якого обвинувачували в умисному заподіянні правоохоронцю побоїв під час виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України). Про це повідомили 26 липня Гал-інфо у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Як ми інформували раніше, у квітні поточного року патрульні прибули на виклик про бійку у парку ім. Івана Франка у Львові, де спробували врегулювати конфлікт між чоловіками. Проте один із них поводився зухвало та агресивно, не реагував на законні вимоги поліцейських, лаявся до них, шарпав за формений одяг та накинувся з кулаками, внаслідок чого один з правоохоронців отримав тілесні ушкодження.

У Львові нетверезий зловмисник побив патрульних, які приїхали на виклик

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурорів Галицької окружної прокуратури, визнав обвинуваченого винним та призначив покарання – 2 роки позбавлення волі, та частково приєднав невідбуту частину покарання за інший злочин (вироком Залізничного районного суду від 24.11.2020 за ч. 2 ст. 186 КК України було призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки, від якого був звільнений з іспитовим строком 2 роки),  та визначив остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки та 1 місяць.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ