Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики обстріляли патруль ОБСЄ біля Маріуполя

Бойовики обстріляли в Донецькій області патруль спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Про це повідомляє прес-служба СММ, - 112.ua.

Згідно з повідомленням, інцидент стався напередодні вдень у непідконтрольному українському уряду населеному пункті Пікузи, що знаходиться за 23 км від Маріуполя.

"Патруль СММ у складі шести співробітників Місії на двох броньованих автомобілях перебував у н. п. Пікузи на перехресті доріг T-0519 і C-051235, де спостерігачі зупинилися, щоб зафіксувати свіжі сліди, ймовірно, бойової броньованої машини (типу БМП) на асфальті. Один зі спостерігачів вийшов з автомобіля, після чого всі члени патруля почули дві короткі черги зі стрілецької зброї", - зазначається в повідомленні.

При цьому уточнюється, що стріляли з автомата АК-74 і характер цих пострілів був попереджувальним.

"Один із членів патруля, який перебував у салоні автомобіля, побачив двох чоловіків в одязі військового типу, які стояли на відстані близько 50 метрів південніше дороги. В одного з них був при собі автомат (АК-74). Стріляючи з автомата, він направив його вгору під кутом 45° у напрямку патруля СММ. Потім озброєний чоловік зробив 2–3 кроки у бік спостерігачів і зробив ще один постріл у повітря під кутом 45° у напрямку патруля Місії. Після останнього пострілу обидва чоловіки розвернулися і пройшли на південь вздовж дороги C-051235... Вогонь мав попереджувальний характер, щоб змусити спостерігачів залишити цей район", - йдеться в повідомленні.

Після цього, зазначається, що патруль СММ негайно виїхав і благополучно повернувся на базу в Маріуполі.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ