Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики обстріляли з мінометів житлові квартали у Водяному

1/3
Як повідомив прес-центр штабу АТО, бойовики обстріляли зі 120-мм мінометів житлові квартали Водяного Донецької області.

За вчорашню добу під обстрілами ворожих гранатометів і стрілецької зброї опинилися укріплення українських захисників поблизу Мар’їнки, а великокаліберних кулеметів – на підступах до Водяного і Старогнатівки, внаслідок чого зазнав поранення один наш військовослужбовець. Крім того, у Водяному з мінометів калібру 120 мм були обстріляні житлові квартали.

"Обстановка загострюється з кожним днем. Якщо раніше противник менше стріляв по цивільним будинкам у світлу пору доби, то зараз нехтуючи Мінськими домовленостями досить часто застосовує міномети як калібру 82 мм, так і 120 мм. Б’ють все частіше не тільки по позиціям, а й по житловим кварталам.
Бійці, які виконують завдання безпосередньо на першій лінії оборони, констатують, що свист куль чути постійно, тому щохвилини потрібно бути напоготові", - розповідає заступник командира батальйону з морально-психологічного забезпечення майор Володимир Авдєєв.

"Тільки вогонь у відповідь заставляє цих нелюдів замовкнути. Бойовий дух у хлопців сильніший за будь-яку зброю, тому хвилюватися нічого, перемога буде за нами", каже старший ВОПу з позивним “Батя”. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ